DOLAR

34,2892$% 0.49

EURO

37,2128% 0.4

GRAM ALTIN

2.979,21%0,85

BİTCOİN

2326429฿%1.37069

ETHEREUM

90397Ξ%1.13711

RİPPLE

18.85%0.08097

a
X

Sarayköy’de CHP’den tek aday Mehmet Salih Konya!

Sarayköy’de 2024 yerel seçimlerine yönelik hareketlenme, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından açıklanan seçim takviminin sona ermesiyle hız kazandı. Bu süreçte, Sarayköy İlçe Başkanlığı’na belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan tek isim Mehmet Salih Konya oldu.

Önceki dönem Sarayköy İlçe Başkanı olan Mehmet Salih Konya, CHP’nin aday adaylığı başvuru sürecinde başvuruda bulunan isim olurken, Sarayköy’de uzun yıllardır siyasetin içinde olan ve partisinin önceki dönem ilçe başkanlığını üstlenen Konya, tecrübesi ve bilgi birikimiyle dikkat çekmekte.

CHP Sarayköy İlçe Başkanlığı tarafından yapılan resmi açıklamada, 2024 yerel seçimleri aday adaylığı başvurularının tamamlandığı belirtilirken yapılan açıklamada, “Sarayköy İlçe Başkanlığımıza belediye başkanlığı için müracaat eden ve partimizin tek adayı Mehmet Salih Konya’ya başarılar dileriz. Örgütümüzle birlikte, birlik beraberlik içerisinde mücadele ederek genel seçimlerde göstermiş olduğumuz başarıyı daha üst seviyelere çıkararak, Sarayköy Belediyesi’ni kazanacağız. Yolumuz açık olsun.” denildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Salih Konya geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da “Doğduğum yıldan bugüne kadar her zaman alınteri ve emeğin kıymetini bildim, sokakta çalışan işçimizden, ekmek parası için dükkanını açan esnafımızdan, kahvede oturan emekli amcamızdan, aklınıza gelebilecek halkın her kademesinde birebir yaşadım ve birebir yaşamaktayım. Evet niye aday oluyoruz, niye Sarayköy’ü yönetmeye talibiz? Bu memleketin yerlisi olarak gördüğüm eksikleri hep beraber sizinle yaşamaktayız. Öncelikle değişmeyen bir Sarayköy, bunun için adayım, üretmeyen bir Sarayköy bu sebepten adayım, toprakları satılan, gözünün yaşına bakmadan hoyratça belediye tarafından harcanıldığı için, bunları gelecek nesillere aktarmak, daha güzel bir Sarayköy’ü bırakıp, üreten Sarayköy’ü tüm Türkiye’ye hatta dünyaya duyurmak için, eksikleri sıkıntılarımızı, hizmetteki olumsuzlukları halkın içinden biri olarak hem yaşayıp hem de analiz etmekteyim. Gerek birikimlerim, gerekse bana destek veren ekibimle çözüm üretebilecek tecrübedeyiz. Bu yüzden Sarayköy Belediye Başkanlığına adayım.” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kadın Meclisi’nden 5 Aralık’a özel program!

HIZLI YORUM YAP

r