DOLAR

34,2224$% 0.3

EURO

37,1437% 0.2

GRAM ALTIN

2.980,93%0,92

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

RİPPLE

%

a
X

Denizli’de talihsiz baba oğlunu evlendirmek istedi, dolandırıldı!

Denizli'de talihsiz babanın tek hayali oğluna yuva kurmaktı. Yabancı uyruklu gelin için aracı bir aile tarafından yaklaşık 200 bin lirasının dolandırıldığını iddia eden 65 yaşındaki İ.K. mağduriyetinin giderilmesi için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Denizli’nin Çivril İlçesinde gerçekleşen talihsiz olayda 65 yaşındaki İ.K. 39 yaşındaki oğlunu evlendirmek için aracı olarak bulduğu ailenin tuzağına düştü.

Özbekistan uyruklu bir gelin adayı ile oğlunu evlendirmek isteyen talihsiz baba gelinin gelebilmesi için 2 bin dolar gerekli olduğunu söyleyen aracı aileye istenilen parayı vererek beklemeye başladı. Sağlık sorunları nedeniyle gelinin gelemeyeceği farklı bir kızın gelebilmesi için yeniden 2 bin dolar daha gerekli olduğu söylenen yaşlı adam oğlunun evlilik hayali ile yeniden istenilen parayı aracı aileye verdi.

Bir süre sonra Burdur’a gelen özbek asıllı kız ile oğluna nikah yapan ve sonrasında Denizli’de evlerinde bırakarak oğluna yuva kurduğunu düşünen baba bir şok daha yaşadı.

Nikahdan hemen sonraki gün oğlunun işe gitmesi sonrası evden telefonu da alarak giden özbek asıllı kadın bir daha geri dönmeyince dolandırıldığın anlayan İ.K. savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Talihsiz baba, kendilerini dolandırdılarını iddia ettiği gelin adayı ile oğlunu boşayabilmek için yasal işlemleri başlattı.

(Yeşil Çivril Gazetesi)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Denizlililer sağanak yağışa dikkat! Meteoroloji uyardı gün ve saat verdi!

HIZLI YORUM YAP

r